Ικαρία: Μαρτυρία - ΣΟΚ για την εξαφάνιση της 34χρονης - Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του


Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί στην Ικαρία οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονης.

Πάντως η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αξιοποιώντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη της 34χρονης γυναίκας.

Το απόγευμα της Τρίτης (6/8) αναχώρησε από την Αθήνα και ένα ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, που μεταβαίνει στην Ικαρία για να συνδράμει στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου και από χθες ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.


Αποκαλύψεις από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου έμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της μίλησε στο Sigmalive.

Ο Θοδωρής Θεοδωράκης έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, για τη μυστήρια εξαφάνιση της 34χρονης Αγγλοκύπριας, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, στο νησί της Ικαρίας.

Σχετικά με το εαν όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής:

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.





Περισσότερα: newsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου