Πώς είναι σήμερα το παιδί που από τα 2 του κάπνιζε μανιωδώς, 40 τσιγάρα την ημέρα


Το αγοράκι που είχε σοκάρει τον κόσμο γιατί κάπνιζε μανιωδώς 40 τσιγάρα την ημέρα από την ηλικία των δύο ετών κατάφερε και απεξαρτήθηκε απ΄αυτό και τώρα έχει μία κανονική ζωή.

Ο Αλντί Ριζάλ ήταν μόλις δύο ετών όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες με τον ίδιο να καπνίζει τσιγάρο, ενώ ήταν πάνω στο κόκκινο αυτοκινητάκι του. Οι γονείς του είχαν αναφέρει πως το παιδί τους κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα και δεν μπορούσαν με τίποτα να τον σταματήσουν.
Έτσι μετά από παρέμβαση των αρχών, ο Ριζάλ σταμάτησε σταδιακά να το τσιγάρο, παίρνοντας όμως πάρα πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να ζυγίζει σχεδόν 7 φορές περισσότερες από τον μέσο όρο.

Μάλιστα, η μητέρα του είχε πει στην Daily Mail πως έτρωγε μεγάλες ποσότητες λιπαρών φαγητών, καθώς και τρία κουτιά συμπυκνωμένα κουτιά γάλακτος ημερησίως, ενώ αν δεν του τα έδιναν, εκείνο χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο.

Όπως και να έχει όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο (σήμερα) 9χρονος Αλντί έχει κόψει κάθε κακή συνήθεια, αφού δεν καπνίζει και κάνει δίαιτα τα τελευταία 4 χρόνια.





Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου