Από 08/07/19 στους κινηματογράφους


Δύο εβδομάδες μετά επιστρέφουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου μας περιμένουν πολύ καλές επιλογές για τα βράδια του Αυγούστου. Δε θα μπορούσε να ξεχωρίσει η επιστροφή του Σιλβέστερ Σταλόνε στην τρίτη ταινία του σχεδίου απόδρασης.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση


Περίληψη
Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν (Σιλβέστερ Σταλόνε) και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Σεν, έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό τους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζον Χέρτζφελντ
Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζανγκ Τζιν, Τζέιμι Κινγκ, 50 Cent
Διάρκεια: 97 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράσης
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Χελς Κιτσεν Οι Βασίλισσες Του Εγκλήματος



Περίληψη
Το 1978, όταν το FBI στέλνει στη φυλακή τους συζύγους τους, τρεις νοικοκυρές που κατοικούν στη διαβόητη συνοικία Hell's Kitchen του Μανχάταν, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της ντόπιας μαφίας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αντρέα Μπέρλοφ
Ηθοποιοί: Μελίσα Μακάρθι, Τίφανι Χάντις, Ελίζαμπεθ Μος
Διάρκεια: 102 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράσης
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Χαλαρώστε Κύριε Αλέν!



Περίληψη
O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ερβέ Μιμράν
Ηθοποιοί: Φαμπρίς Λουκινί, Λεϊλά Μπεκτί
Διάρκεια: 100
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου