Βόμβα: Το κόμικ του Walking Dead τελείωσε χωρίς προειδοποίηση


Με μία πρωτοφανή κίνηση, που κανένας δεν περίμενε, ο Robert Kirkman, αποφάσισε να βάλει τέλος στο κόμικ του Walking Dead, με το τεύχος νούμερο 193 που κυκλοφόρησε 3 Ιουλίου.

Το τεύχος είναι τριπλό και έρχεται ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του storyline, Rest in Peace, που μας έφερε τον θάνατο του Rick Grimes και μπορεί να μην έχουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες αλλά μας δείχνει έναν κόσμο πολλά χρόνια μετά.

«Το Walking Dead χτίστηκε πάνω στις εκπλήξεις. Το να μην ξέρεις τι θα συμβεί όταν θα γυρίσεις τη σελίδα, ποιος θα πεθάνει, πώς θα πεθάνει, ήταν πάντα κομβικό σημείο στην επιτυχία του. Ήταν το στοιχείο που έδινε πνοή στο κόμικ και κράταγε σε αγωνία τον κόσμο. Θα ήταν λάθος να μην κάνω και το φινάλε μία μεγάλη έκπληξη. Όπως τον Shane μέχρι και τον Rick» γράφει ο Robert Kirkman στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του στους αναγνώστες.

Το τέλος ήρθε ως έκπληξη, αφού για να… ξεγελάσουν τους αναγνώστες, ο Kirkman και η εταιρεία είχαν βγάλει ήδη εξώφυλλα για τα τεύχη 194 και 195, που φυσικά ήταν παραπλανητικά.

Μένει να δούμε το πώς αυτό το τέλος θα επηρεάσει το μέλλον της σειράς που θα επιστρέψει τον Οκτώβριο με τη 10η σεζόν της.





Περισσότερα: roxx.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου