Τα νέα κριτήρια για τη συμμετοχή των ομάδων στην Euroleague!


Οι μέτοχοι της ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Ομάδων) συναντήθηκαν (11/07) με τον Τζόρντι Μπερτομέου στο Μόναχο, συζήτησαν και πήραν αποφάσεις πάνω σε σημαντικά θέματα που αφορούν τη συμμετοχή τους σε Euroleague και Eurocup. Ποιες αλλαγές έγιναν και πως θα επιλέγονται οι 18 ομάδες από τη σεζόν 2020-21.

Στο meeting που έγινε, τα στελέχη της Euroleague παρείχαν στους εκπροσώπους των ομάδων αναφορές με τους κυριότερους δείκτες απόδοσης, οι οποίοι έδειξαν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή ανάπτυξη και σημειώθηκε πως το ψηφιακό κοινό υπερδιπλασιάστηκε, σε σχέση με το 2017-18.

- Ακούστηκε η αναφορά των διαιτητών, η οποία περιλάμβανε πρωτόκολλα επικοινωνίας και διαφάνειας, τον προτεινόμενο αριθμό διαιτητών στην Euroleague, εκπαιδευτικά προγράμματα και το σύστημα του instant replay.

- Εγκρίθηκαν σημαντικές συνθήκες βελτίωσης εργασίας για το 2019-20 που προτάθηκαν από διαφορετικούς μετόχους.

- Η Ένωση Παικτών ενέκρινε προτάσεις για το καλεντάρι του 2019-20, για δεύτερη ιατρική γνώμη για τους παίκτες που τραυματίζονται, για ληξιπρόθεσμες πληρωμές, για προπονήσεις, για συνθήκες προετοιμασίας και ταξιδιών.

- Το Συμβούλιο των Προπονητών ενέκρινε προτάσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές, για αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου και αναπηρίας και μια νέα αίθουσα συνεδριάσεων.

- Η Ένωση Διαιτητών επικύρωσε την τελική πρόταση της Euroleague στην UEBO (Union of Euroleague Basketball Officials).

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου