Γκριεζμάν: Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε την ρήτρα κι ανακοίνωσε τον Γάλλο!


Τα 120 εκατομμύρια ευρώ πληρώθηκαν από τους δικηγόρους του Γκριεζμάν στα γραφεία της LaLiga και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια! 

Ο Γάλλος επιθετικός, αν και χρειάστηκε να δώσει μια... μικρή μάχη με την Ατλέτικο, αφού είχε επικοινωνήσει και συμφωνήσει με τους Καταλανούς πολλούς μήνες νωρίτερα, εν τέλει κάνει το βήμα από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη. 

Από το μεσημέρι της Παρασκευής και για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο Αντουάν Γκριεζμάν ανήκει στη Μπαρτσελόνα, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2024. 

Η ρήτρα του στο συμφωνητικό με τους «μπλαουγκράνα» φτάνει στο αστρονομικό ποσό των 800 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε η νέα του ομάδα. 

Ο Γκριεζμάν βρέθηκε αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του όταν η Ατλέτικο έμαθε πως είχε κινηθεί πίσω από την πλάτη του κλαμπ και τον κάλεσε να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της ομάδας. 

Φυσικά, δεν πήγε ούτε μια μέρα στις προπονήσεις, οι δικηγόροι του παρουσιάστηκαν στα γραφεία της LaLiga με βαλίτσες για να... αποπληρωθεί η ρήτρα των 120 εκατομμυρίων και μόλις τελείωσε η υπόθεση, η Μπαρτσελόνα τον ανακοίνωσε. 

Η παρουσίασή του προγραμματίστηκε για την προσεχή Κυριακή, κεκλεισμένων των θυρών (!), με τον παίκτη να ενσωματώνεται από Δευτέρα στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου