Τρόμος στη Γερμανία για τα εγκλήματα σε σταθμούς τρένων - Σπρώχνουν στις ράγες ανυποψίαστους επιβάτες


Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη το νέο αποτρόπαιο έγκλημα στη Γερμανία, με 40χρονο -με καταγωγή από την Ερυθραία- να σπρώχνει στις ράγες του τρένου ένα 8χρονο παιδί και τη μητέρα του την ώρα που αμαξοστοιχία διερχόταν από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης.

Από χθες το απόγευμα που συνέβη το περιστατικό, περαστικοί αφήνουν αποσβολωμένοι λουλούδια και κεριά στο σημείο. Αυτό που συνέβη δεν το χωρά ανθρώπου νους. Ο άγνωστος έσπρωξε μια μητέρα με το 8χρονο παιδί της στις ράγες, την ώρα που περνούσε ταχεία αμαξοστοιχία. Ο μηχανοδηγός αιφνιδιάστηκε και ήταν αργά για να αποτρέψει το μοιραίο. Η μητέρα κατάφερε να αποτραβηχτεί την τελευταία στιγμή, όχι όμως το παιδί της.

Έλληνας αυτόπτης μάρτυρας στην DW: «Τον είδα να σπρώχνει το παιδί»
Ένας από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες του αδιανόητου εγκλήματος ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Έλληνας μετανάστης εργάζεται εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους (DB) και εκείνη την ώρα περίμενε σε διπλανή αποβάθρα το τρένο του. «Τον είδα να σπρώχνει το παιδί στο τρένο», είπε στην Deutsche Welle. «Το ίδιο έκανε και με τη μητέρα του».





Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου