Ο Γκριεζμάν ενημερώνει πως θα πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα στην Ατλέτικο!


Προκειμένου να μη δώσει το «παρών» ούτε καν στην πρώτη προπόνηση της Ατλέτικο για τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Αντουάν Γκριεζμάν θα ενημερώσει τη διοίκηση πως θα καταβάλει εκείνος το ποσό της ρήτρας για ν' αποδεσμευτεί και να παίξει στη Μπαρτσελόνα.

Το πράγμα... στράβωσε πολύ για τον Αντουάν Γκριεζμάν, τον οποίο η Ατλέτικο ουσιαστικά διέταξε να βρεθεί κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας από τη στιγμή που αθέτησε τους όρους του συμβολαίου του και είχε συζητήσει με τη Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετούς μήνες, επιδεικνύοντας ασέβεια στη συμφωνία του με το κλαμπ και τη συνεργασία τους.

Ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε ότι λόγω... ψυχολογικής φόρτισης δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί στην πρώτη προπόνηση, ωστόσο, όπως αναφέρει η «MundoDeportivo», αναμένεται ν' ανακοινώσει ότι θα πληρώσει εκείνος τη ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ για να μείνει ελεύθερος και να παίξει στη Μπαρτσελόνα!

Μόλις ενημερώσει, δεν θα χρειάζεται πλέον να δώσει το «παρών» στις προπονήσεις των «ροχιμπλάνκος» και το επόμενο βήμα θα είναι να μεταβεί στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής της LaLiga με τα χρήματα και να πληρώσει τη ρήτρα του ώστε να πάρει την ελευθέρας του από την Ατλέτικο...

Πολύ κακό το φινάλε μια τόσο επιτυχημένης θητείας στον σύλλογο της Μαδρίτης...

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου