Ο Χάμιλτον σε δικό του αγώνα νικητής και στην Μεγάλη Βρετανία


Ένας απίθανος Λιούις Χάμιλτον νίκησε καθαρά με ρεκόρ και ταχύτερο γύρο στο τέλος. Ο Μπότας δεν κατάφερε να τον απειλήσει και έμεινε 2ος με τον Λεκλέρ να τερματίζει 3ος.

Eίδαμε έναν εντυπωσιακό αγώνα, με πολλές μάχες και έντονο συναγωνισμό... από την 3η θέση και πίσω καθώς οι δύο Mercedes ήταν σε δικό τους αγώνα.

Οι Ferrari με την επιλογή να ξεκινήσουν με μαλακά ελαστικά δεν κατάφεραν τίποτε και απλώς έμειναν να παλέψουν με τις Red Bull.

Από την εκκίνηση ο Μπότας έδειχνε ικανός να κρατήσει τον Χάμιλτον πίσω του και έτσι έγινε, μέχρι το αυτοκίνητο ασφαλείας που έβγαλε μια έξοδος του Τζοβινάτσι. Ο Χάμιλτον σε εκείνο το σημείο έβαλε σκληρή γόμα και εξαφανίστηκε μπροστά.

Τεράστιες μάχες είχαμε όμως και πιο πίσω με έναν Φερστάπεν να μάχεται και να περνά τον μαχητικό -στο όριο- Λεκλέρ και να πλησιάζει τον Φέτελ όπου και τελικά τον πέρασε με τον Γερμανό στην προσπάθεια του να κερδίσει πίσω την θέση, έχασε τα φρένα και έπεσε πίσω από τον Φερστάπεν, με τους δύο να βγαίνουν εκτός πίστας αλλά να συνεχίζουν τον αγώνα! O Φέτελ μπήκε για αλλαγή ελαστικών και αλλαγή εμπρός πτέρυγας και έπεσε πίσω εκτός βαθμών, ενώ όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, πήρε και ποινή 10 δευτερολέπτων.


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου