Κυριάκος Γεωργίου: "Που να το φανταστώ" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Νέος ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος. Ο Κυριάκος Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, η αγάπη του ωστόσο για την μουσική τον οδήγησε μόνιμα στην Ελλάδα όπου και ξεκίνησε την καριέρα του.

Εμείς τον ξετρυπώσαμε και κάναμε μια κουβεντούλα μαζί του.

Κυριάκο από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να τραγουδάει; Πως ξεκίνησε αυτή η αγάπη;

Από τεσσάρων χρονών θυμάμαι να τραγουδάω παντού στο σπίτι μου


Υπήρξαν στιγμές που να σε έφτασαν στα όρια σου ώστε να πεις ως εδώ;

Φυσικά και υπήρξαν και υπάρχουν. Απλά το καλό με μένα είναι ότι έχω μάθει πλέων να έχω πολύ υπομονή και στόχο. Όταν έχεις υπομονή και στόχο πιστεύω ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα στη ζωή.


Μια λέξη με την οποία θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

Μαχητής


Μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου ήταν αυτή της μετακόμισης στην Ελλάδα. Προσαρμόστηκες γρήγορα; Ποίες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις;

Ναι ήτανε μεγάλη αλλαγή. Αλλά όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ και έχεις τόση καλή και θετική ενέργεια να κάνεις κάτι, είναι εύκολο να προσαρμοστείς (Εγώ πιστεύω)

Ένα πράγμα που λέω κάθε φορά όταν αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά η ότι χάνω λίγο την μπάλα είναι ότι "Τα πράγματα είναι απλά... Εμείς τα κάνουμε δύσκολα". Αυτό με βοηθάει σε πολλά και διάφορα πράγματα στη ζωή.


Έχεις ερμηνεύσει αρκετά τραγούδια, φέτος που να το φανταστούμε ότι θα μας έκανες μεγάλη έκπληξη με το καινούριο σου τραγούδι. Πες μας λίγα λόγια για αυτό.

Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα από τους πιο επιτυχημένους Μουσικό/παραγωγούς της εποχής μας "Λευτέρη Κατσαρό". Οι συνεργάτες μου με έφεραν σε επαφή με τον Λευτέρη και γράψαμε αυτό το τραγούδι. Ευχαριστώ πολύ τον Λευτέρη που μου έδωσε αυτό το κομμάτι και που με βοήθησε στο στούντιο να το πώ όσο καλύτερα μπορούσα.


Σήμερα που σε συναντάμε;

Σήμερα με βρίσκεται στην αγαπημένη μου Κύπρο, στην Λεμεσό μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και Stan στην καλοκαιρινή περιοδεία  


Τι έχουμε να περιμένουμε στο μέλλον;

Πολύ ωραία τραγούδια και συνεργασίες. Πολλές εκπλήξεις το χειμώνα


Κυριάκο σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε τα καλύτερα...


Παρακάτω ακολουθεί η νέα δουλεία του Κυριάκου "Που να το φανταστώ"



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου