Black Shark 2 Pro: Πέρασε από το Geekbench με 12GB RAM και Snapdragon 855 Plus


Το δεύτερης γενιάς smartphone παιχνιδιών της Xiaomi, Black Shark 2, έχει κυκλοφορήσει μόλις έξι μήνες στην αγορά. Ωστόσο, η εταιρεία ετοιμάζεται ήδη να ανακοινώσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου, το οποίο θα ονομάζεται Black Shark 2 Pro. Νωρίτερα σήμερα η εταιρεία ανάρτησε την πρώτη teaser αφίσα για τη συσκευή στο Weibo και τώρα, μόλις λίγες ώρες μετά, η συσκευή εμφανίστηκε στο δημοφιλές benchmark site Geekbench.Black Shark 2 Pro

Το Blackshark 2 Pro (κωδική ονομασία DLT-A0) πέρασε τις δοκιμές με 12GB RAM και μια ονομασία μητρικής πλακέτας που παραπέμπει στο SoC Snapdragon 855, αλλά και στο νέο Snapdragon 855 Plus. Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από προηγούμενες φήμες / εικασίες που επίσης έλεγαν ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από το πρόσφατα ανακοινωμένο Snapdragon 855 Plus chipset. Η πρωτότυπη συσκευή που πέρασε από τα τεστ του Geekbench τρέχει την έκδοση λειτουργικού συστήματος Android 9.

Τα αποτελέσματα, τόσο της δοκιμής μονού πυρήνα όσο και αυτής πολλαπλών πυρήνων είναι παρόμοια με αυτά του κανονικού Black Shark 2. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το τελευταίο chipset Snapdragon 855 Plus επιφέρει μόνο τέσσερα τοις εκατό βελτιωμένες επιδόσεις.

Εκτός από την αντικατάσταση του SD855 με το SD855+, δεν είμαστε σίγουροι για το ποιες άλλες βελτιώσεις θα φέρει στο τραπέζι το Black Shark 2 Pro. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Ιουλίου. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε κάποιες επίσημες ανακοινώσεις και πληροφορίες πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίες.





About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου