Ατρόμητος - Νότιγχαμ 0-3



Ο Ατρόμητος στο δυνατό φιλικό του Περιστερίου ηττήθηκε με 3-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ, φανέρωσε αδυναμίες κι έδειξε ότι έχει ακόμη δρόμο για τα ευρωπαϊκά ραντεβού.

Διαφορά επιπέδου. Η Νότιγχαμ έδειξε πως παρότι αγωνίζεται στην Championship είναι σε εξαιρετικά ψηλό επίπεδο για την Ελλάδα και στο ρελαντί επικράτησε του Ατρομήτου με 3-0. Ένα 3-0 που ήρθε εύκολα, καθώς ναι μεν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησε, ωστόσο οι Άγγλοι έδειξαν μεγαλύτερη ποιότητα και ετοιμότητα φτάνοντας στη νίκη.

Οι Περιστεριώτες από την άλλη, όπως αναφέραμε πάλεψαν, έδειξαν στοιχεία, αλλά γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους σε τρία φιλικά, με το τρίτο να είναι ισοπαλία και εκτός από το δέσιμο που είναι και το πιο σημαντικό, ψάχνουν και τη πρώτη τους νίκη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που είχε λίγες φάσεις και αργό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους στο 19' να πετυχαίνουν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν. Συγκεκριμένα ο Αμεόμπι από κοντά μετά από κακή αντίδραση της άμυνας του Ατρομήτου μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου