Καρφί «κρυμμένο» σε πιτάκι καρφώθηκε στα ούλα κοριτσιού


Μία απίστευτη ιστορία απασχόλησε πρόσφατα τον Άρειο Πάγο και αφορά σε μεταλλικό καρφί που καρφώθηκε στα ούλα ενός κοριτσιού όταν πήγε να φάει ένα πιττάκι που είχε αγοράσει ο πατέρας της από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Για την υπόθεση καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας οι δύο υπεύθυνοι της εταιρείας η οποία παρασκεύασε τη συσκευασία με τα 12 συνολικά πιτάκια, σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Ωστόσο, ο ένας εκ των δύο καταδικασθέντων προσέφυγε στον Άρειο Πάγο οποίος τελικά αναίρεσε την πρωτόδικη απόφαση λόγω έλλειψεως της απαιτούμενης αιτιολογίας από το Σύνταγμα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο πατέρας από γνωστό σούπερ μάρκετ της Αττικής, μαζί με άλλα ψώνια, αγόρασε 12 πιτάκια σε σφραγισμένη συσκευασία καθαρού βάρους των 500 gr.

Όταν επέστρεψε σπίτι του, η κόρη του πήρε ένα πιτάκι και πριν ακόμη το φάει όλο, αισθάνθηκε ένα ισχυρό πόνο στην περιοχή της στοματικής κοιλότητας και αμέσως άρχισε να τρέχει ακατάπαυστα αίμα. Σε καθεστώς πανικού οι γονείς προσπάθησαν να αντιληφθούν τι έχει συμβεί. Με προσπάθειες, καθώς το κοριτσάκι ήταν σε κατάσταση σοκ από το φόβο και τον πόνο, οι γονείς διαπίστωσαν ότι υπάρχει σφηνωμένο ένα ξένο αντικείμενο στα ούλα του παιδιού.





Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου