Έγκλημα Καλαμαριά: Τραγική ειρωνεία - Ένα κλιματιστικό στοίχησε τη ζωή της και του άντρα της


Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια της 63χρονης. Ένα κλιματιστικό ήταν η αφορμή για να χάσει η γυναίκα τη ζωή της την περασμένη Τετάρτη. Όμως, όπως έγινε γνωστό, ένα κλιματιστικό στοίχισε και τη ζωή στον σύζυγό της δέκα χρόνια πριν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο άντρας της 63χρονης είχε χάσει τη ζωή του από τη νόσο των Λεγεωνάριων.

Εν τω μεταξύ προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, πήρε ο νεαρός ψυκτικός που ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διαπληκτισμού, όταν βρέθηκε στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά για να συντηρήσει το κλιματιστικό της.

Νωρίτερα ο καθ' ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Όπως φέρεται να είπε, προανακριτικά, ο ίδιος, ο καβγάς με την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε επειδή εκείνη του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό. Όταν της εξήγησε ότι αυτό που ζητά είναι άλλου είδους εργασία από αυτήν που τον κάλεσε και ότι έπρεπε να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες, η 63χρονη φέρεται να αντέδρασε, επιχειρώντας να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι.

Στη συνέχεια, ο νεαρός ψυκτικός, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, την έσπρωξε, και η γυναίκα τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τη στιγμή εκείνη φέρεται να τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προσπάθησε να προστατευτεί, καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, όπως μαρτυρούν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.






Περισσότερα: newsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου