Μυστήριο με τον θάνατο τριών Αμερικανών στη Δομινικανή Δημοκρατία


Μυστήριο καλύπτει τον ανεξήγητο θάνατο τριών Αμερικανών παραθεριστών, στα τέλη Μαΐου, με διαφορά λίγων ημερών, σε ένα τουριστικό συγκρότημα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Τα τρία θύματα είχαν, όλα τους, φθάσει την 25η Μαΐου στο Σαν Πέδρο δε Μακόρις, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο νότιο τμήμα της χώρας, εξήγησαν οι τοπικές αρχές.

Η Μιράντα Σκόουπ Βέρνερ, ηλικίας 41 ετών, είχε κλείσει με τον σύζυγό της ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Luxury Bahia Principe Bouganville. Έχασε τις αισθήσεις της την ημέρα της άφιξή της, αφού είχε βγει στο μπαλκόνι. Δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν, ούτε ο σύζυγός της ούτε το ιατρικό προσωπικό του ξενοδοχείου.

Η Σίνθια Ντέι, ηλικίας 49 ετών και ο Έντουαρτ Χόλμς, ηλικίας 63 ετών, διέμεναν στο διπλανό ξενοδοχείο, το Grand Bahia Principe La Romana. Το ζευγάρι από το Μέριλαντ βρέθηκε νεκρό στις 30 Μαΐου στο δωμάτιό του από το προσωπικό του ξενοδοχείου, που είχε ανησύχει καθώς δεν είχαν παραδώσει τα κλειδιά τους.

Σύμφωνα με τη γενική εισαγγελία της χώρας, οι τρεις άνθρωποι απεβίωσαν από αναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα. Η 41χρονη είχε υποστεί και καρδιακή ανακοπή.





Περισσότερα: zougla

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου