Αρκούδα τον κρατούσε ζωντανό 30 ολόκληρες ημέρες για να τον φάει


Το σοκ της ζωής τους υπέστησαν Ρώσοι κυνηγοί αντικρίζοντας τον άνδρα που εντόπισαν οι σκύλοι τους μέσα σε μια φωλιά καφέ αρκούδας στο δάσος, έξω από την πόλη Tuva, στη νότια Σιβηρία, σύμφωνα με τοπικά Μέσα. Δεν επιβεβαιώνεται πάντως επίσημα η συγκλονιστική ιστορία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Μια ομάδα κυνηγών βλέποντας τους σκύλους τους να γαυγίζουν επίμονα έξω από μια φωλιά αρκούδας, πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει.

Αυτό που αντίκρυσαν κοιτώντας μέσα ήταν – όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν – ένα σχεδόν σκελετωμένο σώμα που θύμιζε… μούμια.

Όταν προσπάθησαν, δε, να προσεγγίζουν το σώμα αντιλήφθηκαν έκπληκτοι πως ο αποστεωμένος άνδρας ήταν ακόμα ζωντανός.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί επίθεση αρκούδας πριν από ένα περίπου μήνα, με αποτέλεσμα να σπάσει η σπονδυλική του στήλη.

Ωστόσο το άγριο ζώο αντί να τον κατασπαράξει, τον… μετέφερε – όπως ανέφερε ο επιζών – στη φωλιά του και τον «επιτηρούσε» για όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να τον φάει αργότερα.

Σύμφωνα με τους κυνηγούς, οι αρκούδες που ζουν στη συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτήν την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατούν κάπου φυλαγμένα μέχρι να πεινάσουν πολύ και να μην βρίσκουν άλλη τροφή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος άνδρας ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του, όπως ανέφεραν, είχε αρχίσει να σαπίζει.

Επίσης οι περιγραφές του ίδιου του θύματος σχετικά με το πώς κρατήθηκε ζωντανός, σοκάρουν.

«Έπινα τα ούρα μου για να επιβιώσω», φέρεται να εξομολογήθηκε ο Alexander, ο όποιος θυμόταν μόνο το όνομά του, αλλά όχι την ηλικία του. 

Σύμφωνα πάντως με το siberiantimes.com, η συγκλονιστική ιστορία, η οποία δημοσιεύτηκε αρχικά από τη μεγάλη ρωσική εφημερίδα Izvestia και το πρακτορείο ειδήσεων EADaily, δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.





Περισσότερα: Cnn

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου