14χρονη αυτοκτόνησε στον σταθμό ΗΣΑΠ - Σοκάρει η κατάθεση της λίγο πριν το μοιραία


Τέλος στην ζωή της έβαλε 14χρονη πέφτοντας στις γραμμές του τρένου εχθές στον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της 14χρονης και προκαλεί σοκ. Μέσα στις σελίδες της κατάθεσης που περιλαμβάνεται και στην κατάθεση, το αθώο κορίτσι απέδιδε ανύπαρκτες ευθύνες στον εαυτό της, για τη φυλάκιση του 43χρονου.

Ένα δείγμα για το τι ακριβός βασάνιζε το μυαλό του ανήλικου κοριτσιού, είναι η παρακάτω πρόταση στην κατάθεσή της: «Ενιωσα ότι δέθηκα μαζί του, τον εμπιστεύτηκα και με εμπιστεύτηκε».

Ο 43χρονος, από την άλλη, σοκάρει με τις λεπτομέρειες των πράξεων του, όπως τις περιγράφει στην απολογία του. Σημειώνεται πως ένα τρίτο ανήλικο κορίτσι φαίνεται να έχει πέσει θύμα του, χρονικά, μάλιστα, ανάμεσα στα άλλα δύο, κάτι που εξετάζει ο αρμόδιος ανακριτής.

Ο δράστης υποστηρίζει ότι για την εν λόγω σχέση ζήτησε την συνδρομή ψυχολόγου ενώ παράλληλα τόνισε πως  «Σκέφτομαι την οικογένειά μου, το παιδάκι μου…».

Χαρακτηριστικά η άτυχη Αμαλία, είχε απαντήσει στις ερωτήσεις του ειδικού ψυχολόγου της αστυνομίας που προσπαθούσε να βγάλει άκρη με την υπόθεση τα εξής:

«…Το απόγευμα είχα κανονίσει να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου. Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη, που είναι δίπλα στο φροντιστήριό μου, για να πάρω ένα ενεργειακό ποτό. Εκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του, τη…, που είναι έναν χρόνο πιο μεγάλη από εμένα και κάνουμε παρέα. Ύστερα από λίγο πήγα να φύγω. Έξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ήρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει ο Δημήτρης»





Περισσότερα: paraskhnio

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου