Από 13/06/19 στους κινηματογράφους


Ο Πικατσού έφτασε και είναι έτοιμος να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Μια ακόμα μεγάλη επιστροφή είναι αυτή των "Men in Black". Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.


Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή


Περίληψη
Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένας πληροφοριοδότης μέσα στη ΜΙΒ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκάρι Γκρέι
Ηθοποιοί: Τέσα Τόμσον, Κρις Χέμσγουορθ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Λίαμ Νίσον, Έμμα Τόμσον
Διάρκεια: 115 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου



Περίληψη
Οι απανταχού φαν των Πόκεμον μπορούν τώρα να δουν τον Πίκατσου στη μεγάλη οθόνη όπως ποτέ άλλοτε, ως Ντετέκτιβ Πίκατσου, ένα Πόκεμον που σαν και αυτό, άλλο δεν υπάρχει! Η ιστορία ξεκινά όταν ο ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Τιμ να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, λατρευτός σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ο Τιμ και ο Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο. Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της πόλης Ράιμ - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα – και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν
Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Τζάστις Σμιθ, Κάθριν Νιούτον, Κεν Γουατανάμπι
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι



Περίληψη
O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του κορυφαίου Ρώσου χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ο οποίος κατά την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλο τον κόσμο με το ταλέντο του. Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του 1950 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση. Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυνηγητού με την KGB. Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρέιφ Φάινς
Ηθοποιοί: Όλεγκ Ιβένκο, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ρέιφ Φάινς, Ραφαέλ Περσονάζ, Σεργκέι Πολούνιν
Διάρκεια: 127 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ / ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Booksmart



Περίληψη
Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν), πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ
Ηθοποιοί: Κέιτλιν Ντέβερ, Μπίνι Φέλντσταϊν, Λίζα Κούντροου, Μπίλι Λουρντ, Τζέισον Σουντέικις
Διάρκεια: 102 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου