Survivor 3 επεισόδια: 84-85-86: Μεγάλα έπαθλα - Δύσκολα τα πράγματα για την άσπρη ομάδα


Την άσπρη ομάδα είδαμε στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης, να απολαμβάνει το έπαθλο της, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε αγώνας επικοινωνίας όπου νικητές ήταν η Ρια και ο Παναγιώτης. Μαζί τους επέλεξαν τον Κυριάκο και την Δήμητρα αντίστοιχα. Ακολούθησε ένας ακόμα αγώνας με έπαθλο λαχταριστό λαχματζούν το οποίο κέρδισε η μαύρη ομάδα. Τέλος στο συμβούλιο ο Σάκης ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Ρία.

Έπαθλο φαγητού (σνίτσελ κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές και μελιτζάνες), και μάλιστα σε βίλα διεκδίκησαν οι δύο ομάδες με την άσπρη να επανέρχεται στις νίκες για ακόμη μια φορά. Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το κουίζ όπου η μαύρη ομάδα κέρδισε δυο κομμάτια κέικ σοκολάτας για τον κάθε παίκτη.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης ο Σπύρος κατάφερε να πιάσει  μια σμέρνα με τις απόψεις των συμπαικτών του να διίστανται για το ποιος θα φάει και ποιος όχι. Στην συνέχεια είδαμε αγώνα συμβόλων με νικητές τον Νίκο που πλέων έχει τρία σύμβολα και την Κατερίνα που κέρδισε το τέταρτο. Βόλτα με αερόστατο, διαμονή σε ξενοδοχείο με βραδινό και πρωινό, είναι το μεγάλο έπαθλο που διεκδίκησαν οι δύο ομάδες στον επόμενο αγώνα, με την μαύρη ομάδα να κερδίζει για μια ακόμη φορά.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η άσπρη που βλέπει να χάνουν για μια ακόμη φορά μεγάλο έπαθλο χωρίς πλέων να ξέρουν τι μπορεί να φταίει. Τέλος είδαμε αγώνα για τις προμήθειες όπου αυτή την φορά ήταν ένα γεμάτο ψυγείο με διάφορα φαγητά που έχουν ανάγκη και λαχταρούν οι παίκτες. Για μια ακόμη φορά την νίκη πήρε η μαύρη ομάδα.


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου