Survivor 3 Επεισόδια 81-82: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Χικμέτ - Τεράστια έκπληξη στους παίκτες - Επιστρέφει η Μελίνα Μεταξά


Για την ασυλία πάλεψαν οι δύο ομάδες το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο κέρδισε η μαύρη ομάδα κάνοντας τους Έλληνες της άσπρης να αναρωτιούνται αν οι Τούρκοι χάνουν επίτηδες ώστε να οδηγηθούν στο συμβούλιο και να διώξουν κάποια Ελληνίδα κοπέλα αδύναμη ώστε να δυναμώσει η ομάδα τους.

Την Κυριακή κέρδισε ξανά η μαύρη ομάδα με την άσπρη να οδηγήστε στο συμβούλιο. 

Πριν το συμβούλιο ακολούθησε αγώνας για το τελευταίο αυτοκίνητο. Ο αγώνας ωστόσο διακόπηκε ξαφνικά διότι στον γύρο που έτρεχε ο Γιουσούφ και τον Χικμέτ, ο Χικμέτ τραυματίστηκε σοβαρά εξαρθρώνοντας εντελώς το γόνατο του.  

Ακολούθησαν στιγμές πανικού καθώς η εικόνα του τραύματος  φάνηκε πολύ σοβαρή, με παίκτες και γιατρούς να τρέχουν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο Χικμέτ ουρλιάζοντας από τους πόνους μεταφέρθηκε στην κλινική ενώ ο αγώνας διακόπηκε λόγο του συμβάντος που προκάλεσε σοκ σε παίκτες, παρουσιαστές και παραγωγή.

Τέλος ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού. Ο Σάκης ανακοίνωσε τους MVP της εβδομάδας οι οποίοι ήταν: Κατερίνα, Νίκος, Εμρέ και Σεντά, με έπαθλο για αυτούς cheesecake και καφές. Από την ψηφοφορία των Ελλήνων στην συνέχεια πρώτη υποψήφια βγήκε η Αφροδίτη ενώ από την ψηφοφορία των Τούρκων παικτών δεύτερη υποψήφια βγήκε η Ρία. 

Αφού ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία ο Σάκης έκανε στους παίκτες μια μεγάλη έκπληξη. ανακοίνωσε πως προσεχώς θα αναμετρηθούν για λίγους αγώνες με πέντε παλιούς παίκτες. Μεταξύ αυτών η Μελίνα Μεταξά. Στο άκουσμα του ονόματος η Κατερίνα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Εσείς ποιοι λέτε να είναι οι άλλοι τέσσερις; 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου