Survivor 3 Επεισόδια 75-76: Ανατρεπτικοί αγώνες ασυλίας


Τους αγώνες για την ασυλία παρακολουθήσαμε στα επεισόδια του Σαββατοκύριακου με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την ασυλία. Τη πρώτη νίκη πήρε η άσπρη ομάδα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε ακόμα μια φορά την μαύρη ομάδα να έχει πρόβλημα με τον Ατακάν και την συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι Τούρκοι παίκτες της ομάδας φαίνεται να έχουν κουραστεί από την συμπεριφορά του. 

Ακολούθησε αγώνας επικοινωνίας όπου η νικητές θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν τηλεφωνικά με της μητέρες τους. Νικητές ήταν ο Παναγιώτης και η Ρία οι οποίοι επέλεξαν τον Σπύρο, την Κατερίνα, την Αφροδίτη και τον Νίκο αντίστοιχα.

Στην συνέχεια είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας όπου και πάλι την νίκη πήρε η άσπρη ομάδα.  Στο συμβούλιο που ακολούθησε μάθαμε τους καλύτερους παίκτες της εβδομάδας οι οποίοι ήταν: η Κατερίνα και ο Παναγιώτης για τους Έλληνες και η Σουντέ και ο Χικμέτ για τους Τούρκους και οι οποίοι θα απολαύσουν ομελέτα με λουκάνικο και χυμό. 

Στην συνέχεια από την ψηφοφορία των Τούρκων βγήκαν ο Ατακάν και ο Ομρέ υποψήφιοι με ισοψηφία με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μη  χρειαστεί να ψηφίσουν και να βγει αυτόματα και ο Γιουσούφ υποψήφιος. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου