Survivor 3 Επεισόδιο 69-70: Συνεχίζονται οι εντάσεις και στις δύο ομάδες - Μοναδικοί αγώνες ασυλίας


Στο επεισόδιο του Σαββάτου είδαμε εντάσεις στην άσπρη ομάδα ανάμεσα σε Ρία και Χικμέτ με αφορμή την συμπεριφορά του Χικμέτ απέναντι στην Σαμπριε. 

Ακολούθησε ο πρώτος αγώνας για την ασυλία τον οποίο κέρδισε η άσπρη ομάδα.

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε στην αρχή του επεισοδίου την ένταση ανάμεσα στον Οκάι και το Μπόρα με αφορμή την όχι και τόσο καλή μετάφραση των Αγγλικών του Μπόρα ως προς τον Οκάι.

Με την βοήθεια της Κατερίνας φαίνεται να επιλύθηκε η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Ατακάν και τους συμπαίκτες του λόγο της συμπεριφοράς του.

Ακολούθησε αγώνας επικοινωνίας τον οποίο κέρδισε η Κατερίνα και ο Παναγιώτης οι οποίοι μαζί τους πήραν την Δήμητρα και τον Σπύρο. Ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας τον οποίο κέρδισε η μαύρη ομάδα οδηγώντας τις δύο ομάδες σε τρίτο αγώνα με νικήτρια ομάδα την μαύρη.

Στο συμβούλιο μάθαμε τους καλύτερους παίκτες της εβδομάδας οι οποίοι κέρδισαν από μια κρέπα σοκολάτα με μπανάνα. Οι καλύτεροι παίκτες ήταν η Κατερίνα και ο Κυριάκος για την Ελληνική ομάδα και η Σεντά και ο Μπόρα από την Τούρκικη. 

Οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας είναι η Σαμπριέ από την ψηφοφορία των Τούρκων παικτών και ο Οκάι από την ψηφοφορία των Ελλήνων.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου