Περιστέρι Βίκος Cola – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 68-91


Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ... ξέσπασε μετά το «καθισιό» των 25 ημερών και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, επικράτησε εύκολα του Περιστερίου Βίκος Cola με 91-68, έκανε το break και πήρε προβάδισμα (1-0) στα ημιτελικά της Basket League.

Τι και αν είχε περίπου έναν μήνα να παίξει σε επίσημο ματς... Τουλάχιστον όσον αφορά τον αγωνιστικό κομμάτι δεν φάνηκε (σχεδόν) καθόλου. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με... ηφαίστειο που ξυπνά από τον λήθαργο των προηγούμενων ημερών και κάνοντας επίδειξη δύναμη στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι έφτασε δια περιπάτου στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι (91-68) και στο 1-0 στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι «πράσινοι» ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού διατηρώντας σταθερά διαφορά που «άγγιζε» και ξεπερνούσε τους 20 πόντους. Ο Ντεσόν Τόμας (21π., 10ριμπ.) και ο Νικ Καλάθης (19π., 11ασ., 6ριμπ.) ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν για το «πράσινο» break της έδρας, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι θυμήθηκε τον... παλιό, καλό, εαυτό του έχοντας 13 πόντους με 3/3 τρίποντα. Πλέον, η σειρά θα μεταφερθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου (1/6, 18:00, Cosmote Sport 4) όπου ο Παναθηναϊκός θα είναι ο γηπεδούχος.

Από την άλλη, το Περιστέρι θα κρατήσει ένα καλό διάστημα στην τρίτη περίοδο όπου πραγματοποίησε ένα σερί 13-0 και έδειχνε να... ανησυχεί τον Παναθηναϊκό μειώνοντας στους 8 πόντους. Μέχρι, εκεί, όμως. Η συνέχεια ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έφτασαν εύκολα στη νίκη.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου