Γιαννακόπουλος: «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός, ζούμε σ' ένα μπουρδέλο»


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των «ερυθρόλευκων», τόνισε ότι «κράτος είναι ο Ολυμπιακός, ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο» και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα υποκύψει.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρέθηκε στην ΚΕΔ για να εκφράσει την αντίθεση του στον μη ορισμό των τριών διαιτητών στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των «ερυθρόλευκων», ενώ τόνισε ότι δεν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς.

«Παρακολουθούμε για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία. Να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν οριστούν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές. Δεν μας έχει εξηγήσει κανένας με ποια κριτήρια δύο διεθνείς διαιτητές και ένας ακόμη δεν ορίζονται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αποδεικνύει αυτό που λένε πως κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, πάντα πηγαίνει με τους νόμους και θα ’θελα να δω για ποιο λόγο δεν ορίζονται οι διαιτητές. Αυτό είναι ο θάνατος του μπάσκετ. Θα βγει η κάθε ομάδα να πει ότι δεν θέλει τον έναν ή τον άλλο διαιτητή και θα καταλήξουμε να μην έχουμε Έλληνες διαιτητές, που παγκοσμίως είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια και δεν θα υποστούμε τον εκβιασμό του Ολυμπιακού και να πάμε σε ξένους διαιτητές. Περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή η ΚΕΔ να μην υποκύψει, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι περιμένουμε απαντήσεις.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα παραμείνει θεατής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις μετά την κλήρωση».

Share on Google Plus

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου