Κύπρος - Ορέστης: Φρίκη μετά τις νέες ανακαλύψεις στην Κόκκινη Λίμνη


Μόνο φρίκη προκαλούν τα μυστικά που αποκαλύπτονται στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης όπου ο Ορέστης έριχνε τα θύματά του. Την Κυριακή ανασύρθηκε ακόμα μια βαλίτσα από τα θολά νερά και όπως έδειξε η αυτοψία από το μέγεθος των οστών φαίνεται να περιείχε τη σορό της 8χρονης Έλενας, κόρης της 36χρονης Λίβιας από τη Ρουμανία.

Μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί από τον Νίκο Μεταξά τον Οκτώβριο του 2016. Ο αδίστακτος δολοφόνος τοποθέτησε τα πτώματά τους σε βαλίτσες και προσπάθησε να τα εξαφανίσει για πάντα στα θολά νερά της Κόκκινης Λίμνης. Η Πυροσβεστική και οι ιδιώτες που συμμετέχουν στις έρευνες αναζητούν ακόμα τα πτώματα της 6χρονης Σιέρα και της 28χρονης Μαρικάρ.

Η Αστυνομία ανέφερε πως εναντίον του υπήρξε και καταγγελία για βιασμό που διέπραξε το 2017. Το θύμα κατήγγειλε ότι την ώρα του βιασμού την βιντεοσκοπούσε, ενώ για το συμβάν είχε ενημερωθεί και η πρώην σύζυγος του 35χρονου ίλαρχου.

Τι ψάχνουν σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη
Οι έρευνες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ κομβική σημασίας είναι πλέον η συμβολή του συστήματος sonar το οποίο απέδωσε καρπούς. Θα γίνει προσπάθεια να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα της φρίκης, εντός της οποίας υπάρχει η σορός 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες, η οποία δολοφονήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017.Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου