Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0


Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες με έναν εντυπωσιακό Σμιτ επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΟΚ και έκαναν το 1-0 στην σειρά των τελικών. 

Στην Ιεράπετρα και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός παρά την ήττα και τον αποκλεισμό, έκανε εμφάνιση τίτλου, καθώς παίζοντας χωρίς τον Αλεξίεφ, αλλά και τον Κουμεντάκη, πάλεψε και με το παραπάνω απέναντι σε μια ομάδα που ήταν δεδομένο πως θα βρει μπροστά του και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Σήμερα στο Ρέντη και στον πρώτο τελικό, οι Πειραιώτες ήταν σαρωτικοί καθώς όχι μόνο επικράτησαν με 3-0 (25-22, 25-22, 25-21), αλλά έδειξαν με τον πλέον πειστικό τρόπο πως είναι άλλη ομάδα με τον Βούλγαρο ακραίο στην σύνθεσή τους. Και μπορεί ο Αλεξίεφ να μην ήταν εντυπωσιακός, όμως ανέβασε συνολικά την ψυχολογία της ομάδας του και κυρίως αυτή του Σμιτ.

Ο Καναδός βλέποντας πως δεν ήταν μόνος του ήταν ασταμάτητος οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο 1-0 στην σειρά των τελικών. Μια νίκη που εκτός του ότι φέρνει τους «ερυθρόλευκους» δύο βήματα μακριά από το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, τους ανεβάζει την ψυχολογία, που μετά τον χαμένο ημιτελικό, αλλά και τις κακές εμφανίσεις με Φοίνικα Σύρου δεν ήταν και στα πάνω της.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου