Από 23/05/19 στους κινηματογράφους


Μετά τον Dumbo που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, η Disney επιστρέφει με τον Αλαντίν και μας υπόσχεται μαγικές νύχτες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Brightburn: Ζωντανή Κόλαση


Περίληψη
Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό; Με το Brightburn, ο οραματιστής δημιουργός των Guardians of the Galaxy παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φιλμ που γεννάει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιαροβέσκυ
Ηθοποιοί: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ντέιβιντ Ντένμαν, Τζένιφερ Χόλαντ, Ματ Τζόουνς, Γκρέγκορυ Άλαν Ουίλιαμς
Διάρκεια: 108 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Αλαντίν (Υποτιτλ. / Μεταγλ.)



Περίληψη
Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Ηθοποιοί (φωνές): Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Άλαν Τούντικ, Μένα Μασούντ, Νασίμ Πεντράντ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Νέιβιντ Νέγκαμπαν
Διάρκεια: 128 λεπτά
Είδος ταινίας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Ο Παραλίας



Περίληψη
Ο σκηνοθέτης του «Spring Breakers» Χάρμονι Κορίν επιστρέφει με ακόμα μια ατίθαση και γεμάτη χρώμα ταινία, με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα και με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχεϊ. Η ταινία ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Moondog, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, μη λογαριάζοντας κανόνες και «πρέπει».
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Χάρμονι Κορίν
Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Ζακ Έφρον, Άιλα Φίσερ, Snoop Dog, Μάρτιν Λόρενς, Τζόνα Χιλ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου