Από 120 προσκλήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό!


Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, 1040 θα είναι συνολικά οι προσκλήσεις του τελικού του Κυπέλλου. Οι δύο φιναλίστ θα πάρουν από 120 προσκλήσεις, η ΕΠΟ από τη μεριά της θα λάβει 600 προσκλήσεις, ενώ 200 επιπλέον θα μοιραστούν για τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών.

Το μεσημέρι της Τρίτης συναντήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι για να αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των προσκλήσεων για τον τελικό του Κυπέλλου, μετά την απόφαση που πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ώστε να μην εκδοθούν εισιτήρια για τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Στη σύσκεψη εκτός των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, η Αστυνομία και άνθρωποι του ΟΑΚΑ, ενώ απουσίαζε αυτή τη φορά ο Πετρ Φούσεκ από την πλευρά της FIFA.

Αυτό που αποφασίστηκε, βάσει του ρεπορτάζ, είναι οι δύο ομάδες να πάρουν μόνο από 120 προσκλήσεις η κάθε μία, ενώ η ΕΠΟ θα λάβει 600 προσκλήσεις για τις δικές της ανάγκες. Επιπλέον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μοιραστούν άλλες 200 προσκλήσεις (100 και 100 η κάθε ομάδα) για τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών. Συνολικά, δηλαδή, οι προσκλήσεις που θα εκδοθούν για τον τελικό του Σαββάτου θα είναι 1040.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου