Από 09/05/19 στους κινηματογράφους


Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους οι Avengers. Παρ'όλα αυτά νέες αφίξεις κάνουν την εμφάνισή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά το νέο πρόγραμμα:

Η Πιο Μεγάλη Απάτη


Περίληψη
Η Λόρα Άλμπερτ (Λόρα Ντερν) γράφει υποδυόμενη το avatar της, έναν νεαρό ομοφυλόφιλο άντρα που ζει στο περιθώριο με το όνομα JT LeRoy. Όταν το λογοτεχνικό της ντεμπούτο γίνει μπεστ σέλερ και ο JT LeRoy καταλήξει ο αγαπημένος του λογοτεχνικού κόσμου, σκέφτεται μία αλλόκοτη λύση για να διατηρήσει την ανωνυμία της, δίνοντας ζωή στο ψευδώνυμο της. Πρόκειται για την ανδρόγυνη αδελφή του φίλου της, τη Σαβάνα Κνουπ (Κρίστεν Στιούαρτ), που συνδέεται με τη φεμινιστική και περιθωριακή πλευρά της Λόρα. Οι δυο τους ζουν πια διπλές ζωές, μπαίνουν δυναμικά στη λογοτεχνική και κινηματογραφική ελίτ και ανακαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό, ενώ υποδύονται.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέλι
Ηθοποιοί: Κρίστεν Στιούαρτ, Λόρα Ντερν, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, Κόρτνεϊ Λοβ, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζιμ Στάρτζες
Διάρκεια: 108 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Τα Ασχημογλυκούλια (Μεταγλ.)


Περίληψη
Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι: Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας, και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπουρι
Ηθοποιοί (φωνές): Pitbull, Κέλι Κλάρκσον
Σκηνοθεσία (ελλην.): Πέτρος Δαμουλής
Ηθοποιοί (φωνές):Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου