Survivor 3 Επεισόδια 64-65: Κατραπακιά για την μαύρη ομάδα - Ψηφοφορία γεμάτη εντάσεις


Το έπαθλο επικοινωνίας διεκδίκησαν οι παίκτες στην αρχή του επεισοδίου του Σαββάτου με τελικούς νικητές τον Σπύρο και την Δήμητρα. Στην συνέχεια επέλεξαν τον Παναγιώτη και την Κατερίνα αντίστοιχα για να πάνε μαζί τους στο έπαθλο.

Στην συνέχεια είδαμε την άσπρη ομάδα να απολαμβάνει το έπαθλο που κέρδισε στο προηγούμενο αγώνισμα.

Δύο αγωνίσματα ασυλίας ακολούθησαν με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα. Τελικός νικητής η άσπρη ομάδα στέλνοντας στον τάκο την μαύρη.  

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης ανακοίνωσε στην αρχή τους παίκτες με την καλύτερη απόδοση οι οποίοι θα απολαύσουν ένα κλαμπ σάντουιτς με λεμονάδα. Οι καλύτεροι παίκτες ήταν η Κατερίνα και ο Παναγιώτης από τους Έλληνες ενώ από τους Τούρκους ο Οκάι και η Σεντά.

Από τις δύο ψηφοφορίες που ακολούθησαν επιλέχθηκαν η Ελπίδα από την ψηφοφορία των Ελλήνων παικτών και ο Σπύρος από την ψηφοφορία των Τούρκων παικτών. Η ψήφος ωστόσο της Σουντέ στην Κατερίνα πυροδότησε εντάσεις καθώς η Κατερίνα αιφνιδιάστηκε από την ψήφο ενώ η εξήγηση της Σουντέ δεν την έπεισε. 

Η ψηφοφορία της προηγούμενης βραδιάς απασχόλησε τους παίκτες της μαύρης ομάδας οι οποίοι την επόμενη μέρα προσπάθησαν να λύσουν τα θέματα που προέκυψαν. 

Οι δύο ομάδες αργότερα αγωνίστηκαν στην αρχή για έπαθλο φαγητού και ποιο συγκεκριμένα για δύο berger με τρεις πατάτες και δύο αναψυκτικά. Νικήτρια ομάδα ήταν η μαύρη.

Για το έβδομο αμάξι έπαιξαν στην συνέχεια. Στο αγώνισμα κέρδισε η άσπρη ομάδα και στο παιχνίδι της τύχης το αμάξι κέρδισε ο Χικμέτ.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου