Survivor 3 Επεισόδια 61-62: Έντονοι αγώνες - Πιάστηκαν στα χέρια Τούρκοι παίκτες


Μετά την ένωση ήρθαν πάλι οι αγώνες με τις δύο ομάδες για αρχή να παλεύουν για ένα ακόμα αυτοκίνητο στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η Άσπρη ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενώ στον δεύτερο αγώνα που έπαιζε μόνο η άσπρη ομάδα που προκρίθηκε, το αυτοκίνητο το κέρδισε ο Χικμέτ με τον Νίκο για τρίτη φορά να φτάνει έως το χωρίς όμως να κερδίζει.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι δύο ομάδες πάλεψαν στην αρχή για δύο πιάτα γύρο ντονέρ στον καθένα από την νικητήρια ομάδα, Αυτή την φορά την νίκη πήρε η μαύρη ομάδα.

Στο επόμενο αγώνισμα το έπαθλο ήταν μια πίτσα στον καθένα. Άλλο ένα ματς δυνατό και με εντάσεις και στις δύο ομάδες κάποιες από τις οποίες δεν ξεκίνησαν σε αυτό το αγώνισμα αλλά νωρίτερα. Η μαύρη ομάδα ωστόσο, έδειξε πως επανήλθε αφού κατάφερε και αυτή την νίκη.

Μια έντονη διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον Γιουσούφ και τον Χικμέτ κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα. Στο γύρο ανάμεσά τους και ενώ έληξε με νίκη του Χικμέτ, ο Γιουσούφ πήρε έναν κρίκο και τον πέρασε "κολάρο". στον Χικμέτ. Ο Χικμέτ αντέδρασε αμέσως πιάνοντας τον Γιουσούφ από τον λαιμό.  Ακολούθησε αναταραχή με τους υπόλοιπους παίκτες να μπαίνουν ανάμεσα για να τους συγκρατήσουν ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της παραγωγής.

Ο Ατζούν στην συνέχεια τους μάζεψε και ανακοίνωσε πως θα δει το υλικό για να καταλάβει τι έγινε, ωστόσο απέβαλε και τους δύο παίκτες οι οποίοι δεν έπαιξαν στην συνέχεια του αγώνα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου