Survivor 3 Επεισόδια 49-50 Δυνατοί αγώνες - Εντάσεις και παραβιάσεις κανόνων


Αγώνα με έπαθλο φαγητό είδαμε στο επεισόδιο της δευτέρας και ποιο συγκεκριμένα για τέσσερα κομμάτια πίτσα και αναψυκτικό για τον κάθε παίκτη της ομάδας που θα κερδίσει. Με σκορ 10-9 την νίκη πήρε η άσπρη ομάδα για μια ακόμη φορά.

Για ένα πλούσιο πρωινό αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της τρίτης. Την νίκη πήρε η μαύρη ομάδα που επιτέλους θα φάνε μετά από πολλές συνεχόμενες ήττες.

Τα συνθήματα και το πότε αυτά ακούγονται έχει ενοχλήσει τους παίκτες και των δύο ομάδων που φαίνεται ότι είναι και ο λόγος που συνεχίζονται οι εντάσεις.

Ακολούθησε αγώνας για αυτοκίνητο. Η άσπρη ομάδα κέρδισε τον αγώνα ενώ από την άσπρη ομάδα το αυτοκίνητο κέρδισε ο Κυριάκος.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Ατζούν ανακοίνωσε ότι η Σεντά και ο Κυριάκος θα έχουν μια επικοινωνία με τις οικογένειες τους ώστε να δουν τα παιδιά τους. στην συνέχεια αποκάλυψε ότι τέσσερις παίκτες έκαναν παράβαση προσπαθώντας εκτός κανόνων να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους. Ο λόγος για τους Γιουσούφ, Οκάι, Μπουσρά και Μελίσα. Η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι αποχή από τα έπαθλα που θα κερδίζουν οι ομάδες ους για ένα χρονικό διάστημα. 

Από το παιχνίδι μετά την ψηφοφορία αποχώρησε η Μελίσα

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου