Survivor 3 Επεισόδια 47-48: Εκρηκτική η κατάσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες - Πτώση για την μαύρη ομάδα


Τον πρώτο αγώνα ασυλίας είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου, με τις νέες ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη την οποία τελικά κατάφερε και πήρε η άσπρη ομάδα.

Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε με αγώνα επικοινωνίας τον οποίο κέρδισαν ο Νίκος και η Ελπίδα. Στην συνέχεια επέλεξαν τον Παναγιώτη και την Ρία αντίστοιχα για να πάνε μαζί στο έπαθλο.

Τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία κέρδισε ξανά η λευκή ομάδα οδηγώντας την ομάδα της Κατερίνας στο συμβούλιο.

Εντάσεις ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες με αφορμή το σύνθημα που φωνάζουν για την Κατερίνα και το οποίο φώναζαν στην Αφροδίτη ενώ η ίδια δεν έπαιζε εκείνη την στιγμή.

Δεν έλειψαν όμως και οι τσακωμοί ανάμεσα σε Τούρκους παίκτες και ποιο συγκεκριμένα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ. Αίτια τα σπρωξηματα την ώρα του αγώνα.

Στο συμβούλιο μάθαμε ότι οι παίκτες τις εβδομάδας που θα απολαύσουν ομελέτα με φέτα και χυμό ήταν ο Σπύρος, η Αφροδίτη, ο Χικμέτ και η Σεντά.

Ο Σάκης στην συνέχεια ενημέρωσε πως οι ψηφοφορίες θα είναι εναλάξ στην καθε ομάδα με την μαυρη αυτη την φορα να επιλέγει δύο Τούρκους εφόσον είναι περισσότεροι κατά έναν στην ομάδα ενώ η άσπρη την πρώτη φορά; Που θα κληθεί να ψηφίσει θα επιλέξει δύο Έλληνες.

Με τα νέα δεδομένα και τον Γιουσούφ να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. ακολούθησαν δύο ψηφοφορίες. Από την ψηφοφορία των Τούρκων παικτων υποψήφια βγήκε η Σουντέ ενώ από την ψηφοφορία των Ελλήνων η Μελίσα. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου