Survivor 3 Επεισόδια 41 και 42: Ισοπέδωση για την Ελληνική ομάδα - Έρχεται τεράστια ανατροπή


Τον πρώτο αγώνα ασυλίας είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου με την ομάδα της Τουρκίας να επικρατεί και να παίρνει την πρώτη νίκη.

Με αγώνα προμηθειών ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής με την ομάδα της Τουρκίας να καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κερδίζει και να παίρνει για την καλύβα τους πολλές προμήθειες όπως μακαρόνια τριών ειδών, λευκό τυρί αλλά και γιαούρτι.

Ακολούθησε αγώνας επικοινωνίας όπου νικητές αναδείχθηκαν ο Κυριάκος από τους άντρες και η Δήμητρα από τις γυναίκες. Εν συνεχεία επέλεξαν Σπύρο, Νίκο και Αφροδίτη, Κατερίνα αντίστοιχα ώστε όλοι μαζί να δουν βιντεμηνύματα από τις οικογένειές τους.   

Ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας τον οποίο κέρδισε ξανά η ομάδα της Τουρκίας στέλνοντας στον τάκο την Ελληνική ομάδα. 

Ατομική ασυλία στην συνέχεια κέρδισαν ο Κυριάκος και η Κατερίνα.

Στο συμβούλιο στην αρχή ο Ατζούν έφερε δώρο από τον Χακάν και ποιο συγκεκριμένα cheesecake για όλους. Στην συνέχεια ο Σάκης ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι αλλάζει και οι ομάδες θα διαμορφωθούν από την αρχή ως δύο μεικτές ομάδες, σε άσπρη και μαύρη. 

Οι καλύτεροι παίκτες της εβδομάδας που πέρασε είναι ο Σπύρος και η Κατερίνα ενώ από την ομάδα της Τουρκίας ήταν ο Μπόρα και η Σουντέ οι οποίοι θα απολαύσουν κρουασάν με σοκολάτα και λεμονάδα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής: Στην ψηφοφορία προέκυψε ο Τόνι ως πρώτος υποψήφιος, ο Κυριάκος επέλεξε τον Σπύρο και η Κατερίνα επέλεξε τον Βασίλη.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου