ΟΦΗ: «Δεν πετάμε τίποτα, στηρίζουμε την ομάδα!» (pic)


Μέσω social media ο ΟΦΗ έδωσε ξανά το «σύνθημα» για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ, προτρέποντας τους οπαδούς του να στηρίξουν την ομάδα χωρίς ακρότητες και συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας.

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και οι Κρητικοί προσπαθούν να κερδίσουν το «στοίχημα» της παραμονής, ψάχνοντας τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο για την 29η αγωνιστική της Super League.

Γι' αυτόν τον λόγο άπαντες στην ΠΑΕ  έχουν αποφασίσει να λάβουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ και οι συστάσεις προς τους οπαδούς είναι ανάλογες.

Το σύστημα του ΟΦΗ δουλεύει, έστω και αργά (infographics)

Μέσω social media μάλιστα προτρέπουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο Γεντί Κουλέ να στηρίξει με κάθε τρόπο την ομάδα, έχοντας όμως την πρέπουσα συμπεριφορά.

«Την Κυριακή πάμε νωρίς στο γήπεδο. Φωνάζουμε δυνατά για την ομάδα μας! Δεν ανάβουμε πυρσούς. Δεν πετάμε κροτίδες. Η φωνή μας, αρκεί! Προστατεύουμε τον ΟΦΗ. Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας. Ας γίνουμε εμείς η ασπίδα που θα προστατεύσει την ομάδα μας!».

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου