EuroLeague: Όλα τα σενάρια πρόκρισης Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού


Με την 30η αγωνιστική της EuroLeague να βρίσκεται προ των πυλών, το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, είτε είναι ρεαλιστικά, είτε όχι.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι δύο "αιώνιοι" ετοιμάζονται για την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα playoffs της διοργάνωσης.

Τα δεδομένα βέβαια διαφέρουν για τις δύο ελληνικές ομάδες. Ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός ελέγχει τη μοίρα του, ενώ ο Ολυμπιακός εξαρτάται και από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να νικήσουν σήμερα (4/4) τη Μπουντούτσνοστ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και μετά απλώς θα περιμένουν να δουν την θέση που θα κατακτήσουν. Σε περίπτωση ήττας, τότε θα πρέπει να... περιμένουν.

Οι "ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη επί της Νταρουσάφακα (5/4, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), αφού με ήττα θα μείνουν σίγουρα εκτός playoffs. Ακόμα και να συμβεί όμως αυτό είναι πολύ πιθανό να μην είναι αρκετό. Ο λόγος είναι ότι πρακτικά ο Ολυμπιακός εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του αγώνα της Ρεάλ με την Ζάλγκιρις. Αν οι Λιθουανοί κάνουν το "διπλό" στη Μαδρίτη, τότε οι Πειραιώτες θα χρειαστούν ένα μικρό θαύμα για να προκριθούν, αφού σε όλες τις ισοβαθμίες θα "κουβαλούν" τις δύο ήττες από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Υπάρχουν βέβαια και σενάρια που ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί ακόμα και αν Ζάλγκιρις πάρει το "διπλό" στη Μαδρίτη, ωστόσο αυτά είναι ακραία.





Περισσότερα: sport24

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου