Φρίκη στο Ναύπλιο: Αυτοκτόνησε και τον βρήκαν ένα μήνα μετά


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Ναύπλιο την περασμένη Τρίτη (09/04) το βράδυ, όταν ειδοποιήθηκαν από κατοίκους στην περιοχή της Αγίας Μονής, για αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από μονοκατοικία.

Οι περίοικοι είχαν αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες την δυσοσμία, η οποία έγινε αφόρητη το τελευταίο διάστημα και έτσι ειδοποίησαν τις υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί στο σπίτι.

Ένα μήνα στα αζήτητα
Άνδρες της αστυνομίας από το τμήμα ασφαλείας, με μάσκες μπήκαν στο σπίτι όπου διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του βρισκόταν απαγχονισμένος ένας άνδρας. Μετά από ερευνά διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αλλοδαπό περίπου 60 χρονών ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής και που το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά οικογενειακά ζητήματα που τον απασχολούσαν και πιθανόν να ήταν η αιτία που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος βρισκόταν απαγχονισμένος περίπου 30 ημέρες χωρίς κάποιος να τον αναζητήσει. Το πτώμα του 60χρονου παρέλαβε γραφείο κηδειών ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος οικείος ή γνωστός του για να παραλάβει την σωρό.

Πηγή: argolikeseidhseis, newsbomb
Share on Google Plus

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου