Από 18/04/19 στους κινηματογράφους - Avant Premiere 24/4 για τους Avengers



Αν και η επίσημη πρεμιέρα των Εκδικητών είναι στις 25 του Απρίλη εν τούτης θα ξεκινήσει να προβάλετε σε αρκετούς κινηματογράφους σε όλη την χώρα από την προηγούμενη μέρα. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη


Περίληψη
Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Άνθονι & Τζόι Ρούσο
Ηθοποιοί: Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Πολ Ραντ, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Φαβρό, Σεμπάστιαν Σταν, Τζος Μπρόλιν, Τζέρεμι Ρένερ, Κρις Χέμσγουορθ, Εβάντζελιν Λίλι, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μαρκ Ράφαλο, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Ντέιβ Μπατίστα, Πομ Κλεμεντιέφ, Μισέλ Φάιφερ, Τίλντα Σουίντον
Διάρκεια: 182 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12





Μαύρη Τρύπα


Περίληψη
Στο Μακρινό Διάστημα. Ο Monte και η κόρη του Willow ζουν μαζί σε ένα διαστημόπλοιο σε απόλυτη απομόνωση. Ένας άντρας που η αυστηρή αυτοπειθαρχία του στέκεται σαν ασπίδα ενάντια σε κάθε επιθυμία, ο Monte, φροντίζει την κοπέλα σαν πατέρας, ενάντια στην θέληση του. Το σπέρμα του χρησιμοποιήθηκε για να γονιμοποιήσει το ωάριο της νέας γυναίκα που την γέννησε. Ήταν και οι δύο μέλη ενός πληρώματος θανατοποινιτών. Πειραματόζωα σε αποστολή. Τώρα έχουν απομείνει μόνο ο Monte και η Willow.Μέσω της κόρης του βιώνει την γέννηση μιας παντοδύναμης αγάπης. Μαζί πατέρας και κόρη προσεγγίζουν τον προορισμό τους, την Μαύρη Τρύπα στην οποία ο χώρος και χρόνος δεν υπάρχουν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κλερ Ντενίς
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Πάτινσον, Μία Γκοθ, Ζιλιέτ Μπινός, Αντρέ Μπέντζαμιν
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (Υποτιτλ. / Μεταγλ.)



Περίληψη
Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ
Σκηνοθεσία (ελλην.): Ηλίας Ζερβός
Ηθοποιοί (φωνές): Χιου Τζάκμαν, Ζόε Σαλντάνα, Έμμα Τόμσον, Τίμοθι Όλιφαντ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Στίβεν Φράι
Μεταγλωττισμένο (φωνές): Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ηλίας Ζερβός, Κώστας Δαρλάσης, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Αποστολίδης, Ειρήνη Μακρή
Διάρκεια: 94 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου