Λαμία - Ολυμπιακός 1-3


Ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του για τον Ολυμπιακό, που έφυγε με το τρίποντο κι από την Λαμία, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-1 χάρη στην γκολάρα του Φορτούνη και τα γκολ των Χασάν και Καμαρά. 

Ο Ολυμπιακός παρότι δεν ήταν τόσο καλός για ένα διάστημα, έδειξε πως είχε ισχυρό κίνητρο και στην Λαμία, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της ομάδας του Χάβου. Έφτασε έτσι στις εννιά διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της Super League. Οι ερυθρόλευκοι με τα γκολ των Καμαρά, Φορτούνη και Χασάν στο 1-3 έπιασαν τα 101 σε όλες τις διοργανώσεις! Γκολάρα στο ματς από τον Φορτούνη.

ΜΕ ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ ΚΑΙ ΣΟΛΔΑΝΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, ΜΕ 4-3-3 ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ 3-6-1 ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Ο ΧΑΒΟΣ
Ο αρχικός σχηματισμός των Πειραιωτών ήταν ως εξής: Λοντίγκιν τέρμα, οι δύο στόπερ οι Σισέ και Μεριά, δεξί μπακ ο Ανδρούτσος και αριστερό ο Τσιμίκας, κέντρο με Γκιγιέρμε και Καμαρά, Φορτούνης επιτελικός, άκρα με Ποντένσε και Ντίας και φορ ο Σολδάνο.

Ο Χάβος για την Λαμία είχε σχήμα με Μελίσσα πορτιέρο, τετράδα άμυνας με Αντέτζο, Πλιάτσικα, Βάντερσον και Ασίγκμπα, κέντρο με Δημούτσο, Μπεχαράνο και σε δημιουργικό ρόλο ο Μπαράλες, άκρα με Μπλάζιτς και Καραμάνο και μπροστά τον Ασούμπρε.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου