Από 04/04/19 στους κινηματογράφους


Μεγάλες παραγωγές για αυτή την εβδομάδα. Από την μια η επιστροφή της Dc με τον μάγο ήρωα Shazam και από την άλλη η επιστροφή του Stephen King μας υπόσχονται δυνατές κινηματογραφικές βραδιές. Πάμε να δούμε αναλυτικά το νέο πρόγραμμα.

Shazam!


Περίληψη
Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ - κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ
Ηθοποιοί: Ζάκαρι Λίβαϊ, Άσερ Έιντζελ, Μαρκ Στρονγκ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Γκρέις Φούλτον, Φέιθ Χέρμαν, Ίαν Τσεν, Τζόβαν Άρμαντ, Κούπερ Άντριους, Μάρτα Μίλαν, Ντζίμον Χουνσού
Διάρκεια: 123 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Νεκρωταφίο Ζώων



Περίληψη
Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ (Τζέισον Κλαρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κέβιν Κολς & Ντένις Βιντμάιερ
Ηθοποιοί: Τζέισον Κλάρκ, Έιμι Σέιμετζ, Τζον Λίθγκοου
Διάρκεια: 100 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Mektoub, Αγάπη μου



Περίληψη
Καλοκαίρι, 1994: Ένας νεαρός σεναριογράφος, ο Αμίν, μετά από ένα χρόνο διαμονής του στο Παρίσι, επιστρέφει στη γενέτειρά του, μια παραλιακή πόλη της Γαλλίας, για να δει συγγενείς και φίλους. Εκεί παρέα με τον ξάδερφό του, τον Τόνι και την παιδική του φίλη Οφελί, ο Αμίν περνάει τον χρόνο του μεταξύ του τυνησιακού εστιατορίου των γονιών του, των διαφόρων μπαρ και βέβαια της παραλίας. Κι ενώ ο Αμίν, αρχικά, μένει παρατηρητής της νεανικής, καλοκαιρινής, ανεμελιάς, όταν έρχεται η ώρα να ερωτευτεί, μονάχα το πεπρωμένο μπορεί να καθορίσει την πορεία της ζωής του, καθώς οι πειρασμοί είναι πολλοί…
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αμπντελατίφ Κεσίς
Ηθοποιοί: Σαϊν Μπουμεντίν, Σαλίμ Κεσιούς, Οφελί Μπο, Αφσία Ερζί, Λου Λουτιώ, Αλεξία Σαρντάρ
Διάρκεια: 181 λεπτά
Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου