Survivor 3 Επεισόδια 36 έως 38 - Πτώση για την Ελληνική ομάδα - Νεύρα και εντάσεις - Υποψήφιοι σοκ


Αγώνα ασυλίας είδαμε το Σαββάτο με την Ελλάδα να παίρνει την πρώτη νίκη. Την Κυριακή ωστόσο έχασε με 2-1 οδηγώντας στο συμβούλιο του νησιού όλη την ομάδα.

Κατερίνα και Κυριάκος κέρδισα τις ατομικές ασυλίες που ακολούθησαν στην συνέχεια.

Στο συμβούλιο ο Σάκης ανακοίνωσε τους καλύτερους παίκτες της εβδομάδας. Για την Ελλάδα ήταν η Αφροδίτη και ο Τόνι ενώ από την Τούρκικη ομάδα ο Χικμέτ και η Σούντε. Το έπαθλο που κέρδισαν ήταν τοστάκι με λουκάνικο και τυρί και ένα ποτήρι λεμονάδα. Ένταση είδαμε στην συνέχεια ανάμεσα σε Σπύρο και Τόνι με αφορμή ένα σχόλιο του Σπύρου κατά το οποίο δεν ήθελε να δώσει φαγητό που ενδεχομένως δεν θα έτρωγε. Στην συνέχεια από την ψηφοφορία πρώτος υποψήφιος ήταν ο Σπύρος, ο Κυριάκος επέλεξε τον Τόνι και η Κατερίνα τον Ογκουνσότο.

Βιντεομηνύματα με φίλους είχε το έπαθλο επικοινωνίας της Δευτέρας. Οι νικητές του επάθλου ήταν ο Τόνι που πήρε μαζί του τον Βασίλη και τον Παναγιώτη ενώ από τα κορίτσια η Δήμητρα που επέλεξε την Αφροδίτη και την Κατερίνα. 

Εντάσεις φαίνεται ότι έφερε το έπαθλο επικοινωνίας καθώς πολλοί θέλανε αλλά δεν τα κατάφεραν και παρόλο που υπήρχαν συμφωνίες μεταξύ παικτών φαίνεται ότι τελικά τα δεδομένα άλλαξαν. 

Αγώνα για ένα ακόμα αυτοκίνητο είδαμε στην συνέχεια. Δημιουργήθηκαν ξανά δυο μικτές ομάδες, στην μια ήταν αρχηγός ο Παναγιώτης με την άσπρη ομάδα και στην άλλη ο Εμρέ με την μαύρη. Τον αγώνα κέρδισε η ομάδα του Παναγιώτη ενώ την νίκη και το αυτοκίνητο πήρε η Σουντέ.   

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου