Survivor 3 Επεισόδιο 32: Επικός αγώνας ασυλίας - Νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Εντάσεις που κρατούν καλά


Με αγώνα επικοινωνίας ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής το οποίο περιλάμβανε μηνύματα από φαν αλλά και ταινία με ποπ κόρν. Νικητές ήταν ο Νίκος και η Κατερίνα οι οποίοι επέλεξαν Κυριάκο, Παναγίωτη και Δήμητρα, Αφροδίτη αντίστοιχα.  

Ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας τον οποίο κέρδισε η ομάδα της Τουρκίας. Ενώ στον τρίτο αγώνα με σκορ 3-1 την μεγάλη ασυλία κέρδισε η ομάδα της Ελλάδος. Στην ατομική ασυλία νικητές βγήκαν ο Γιουσούφ και η Μπουσρά

Στο συμβούλιο ο Σάκης ανακοίνωσε ότι οι παίκτες με την καλύτερη επίδοση της περασμένης εβδομάδας όπου θα φάνε από ένα μπουρέκι με κιμά, ήταν ο Παναγιώτης και η Δήμητρα από την Ελληνική ομάδα ενώ αντίστοιχα στην Τούρκικη ήταν ο Οκάι και η Σεντά.

Για τις εντάσεις στους πάγκους μιλήσανε στην συνέχεια αλλά και την κόντρα ανάμεσα στον Τόνι και τον Χικμέτ που δεν λέει να κοπάσει καθώς ο Χικμέτ συνεχίζει να μην θέλει να μιλήσει σε κανέναν παίκτη της Ελληνικής ομάδας μέχρι να αποχωρήσει ο Τόνι. Να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόνι δεν επέλεξε στο μικτό παιχνίδι και αφού κέρδισε, τον Χικμέτ όπως του είχε πει αλλά άλλαξε απόφαση.

Στην ψηφοφορία λόγο του κανόνα των δύο οι υποψήφιοι και αυτοί την φορά ήταν μόνο άντρες. Από την ψηφοφορία προέκυψε ο Ατακάν, η Μπουσρά επέλεξε τον Χακάν και ο Γιουσούφ επέλεξε τον Μπόρα. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου