Survivor 3 Επεισόδια 28 και 29: Απίστευτα έπαθλα - Ανακοινώσεις σοκ και αποχώρηση έκπληξη


Με αγώνα επάθλου φαγητού ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας. Berger με πατάτες τηγανητές και με συνοδεία αναψυκτικού. Την νίκη πήρε η Ελληνική ομάδα.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας αγώνας επάθλου μοναδικού. Ο λόγος για μια μηχανή Harley Davidson. Το πρώτο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε η Τούρκικη ομάδα. Στην συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι τύχης καθώς οι παίκτες έπρεπε να μαντεύουν ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο.  Την νίκη και την μηχανή κέρδισε η Μπουσρά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε αγώνα επάθλου. πριν τον αγώνα ο Σάκης ανακοίνωσε πως πέρα από την μηχανή έρχονται και νέα αντίστοιχα έπαθλα. Στον αγώνα που ακολούθησε οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν παπουτσάκια με κιμά και ρύζι. Νικήτρια ομάδα ήταν η Τούρκικη.  

Ακολούθησε αγώνας mix με έπαθλο μπουρέκια με τυρί. Νικητήρια ζευγάρια ήταν ο Τόνι με τον Οκάι και η Δήμητρα με την Μελίσα.

Ο Τόνι επέλεξε τον Μπόρα, ο Οκάι επέλεξε τον Παναγιώτη, η Δήμητρα επέλεξε την Σουντέ και η Μελίσα την Αφροδίτη. Το φαγοπότι τον οχτώ είδαμε στην συνέχεια με την παρέα να τρώει και να περνάει καλά.

Τέλος ακολούθησε το συμβούλιο όπου για μια ακόμη φορά βγήκαν τα προβλήματα της ομάδας μπροστά χωρίς να καταφέρουν να τα λύσουν. Αργότερα ο Σάκης ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι έρχεται ο Πάτρικ Ογκουνσότο ενώ στην συνέχεια αποχώρησε ο Σίμος.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου