Survivor 3 Επεισόδιο 24 και 25: Μεγάλες εντάσεις στην Ελληνική ομάδα - Μεγάλα δώρα και μεγάλες ανακοινώσεις


Με αγώνα επικοινωνίας ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης όπου αυτοί την φορά οι νικητές θα μιλήσουν με αγαπημένα πρόσωπα μέσω μηνυμάτων. Νικητές ήταν ο Τόνι και η Αφροδίτη. Ο Τόνι επέλεξε τον Βασίλη και τον Παναγιώτη ενώ η Αφροδίτη επέλεξε την Κατερίνα και την Δήμητρα.

Συγκινητικές στιγμές παρακολουθήσαμε στην συνέχεια με τους παίκτες να μιλάνε με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πριν τον αγώνα επάθλου ο Σάκης έκανε μια ανακοίνωση όσο αφορά την ημέρα γυναίκας όπου αφορούσε τις γυναίκες και των δύο ομάδων και στις οποίες η παραγωγή δίνει δώρο από ένα επταήμερο ταξίδι στο Μαϊάμι μαζί με ένα ακόμα άτομο τις επιλογής τους.

Κατόπιν οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο φαγητού που ήταν κοτόπουλο με ρύζι. Η ομάδα που κέρδισε ήταν η Τούρκικη.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Ατζούν ανακοίνωσε ότι έρχεται μεγάλο έπαθλο ενώ στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Ετζέμ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είχαμε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους Έλληνες παίκτες. Αφορμή στάθηκε μια προηγούμενη ανακοίνωση του Σάκη όπου αφορούσε τον κανόνα των δύο, κατά τον οποίο δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη απόκλιση παικτών ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες και έτσι στην επόμενη ψηφοφορία αποχώρησης της Ελληνικής ομάδας θα πρέπει να είναι τρεις άντρες. 

Αυτή η ανακοίνωση φαίνεται πως έχει φέρει αναστάτωση στους άντρες της Ελληνικής ομάδας με αποτέλεσμα συχνές εντάσεις.

Ακολούθησε αγώνας για προμήθειες όπου οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για το αλεύρι και το λάδι. Τελική νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα της Τουρκίας.

Τέλος στο παιχνίδι ερωτήσεων είχαμε τους ψιλωραίος εναντίων των Λάρων με έπαθλο χαλβά. Το χαλβά απόλαυσαν οι γυναίκες με τον Τόνι που ανήκε στην ομάδα κατόπιν κλήρωσης. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου