Νέα Ζηλανδία: Είχε περάσει και από την Αθήνα ο μακελάρης


Συναγερμός και στις ελληνικές αρχές για το 28χρονο που σκόρπισε το θάνατο στη Νέα Ζηλανδία. Τον χειμώνα του 2016 είχε περάσει και από την Αθήνα. Ταξίδευε από το Κάιρο προς το Βουκουρέστι και έκανε στάση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πληροφορίες τον θέλουν τη δεύτερη φορά να έμεινε 15 μέρες στην Ελλάδα. Έρευνα για το αν επισκέφτηκε κι άλλη ελληνική πόλη.

Το ταξίδι του 28χρονου μακελάρη που θέρισε 49 ζωές στη Νέα Ζηλανδία στα Βαλκάνια φαίνεται πως περιελάβανε στάση και στην Ελλάδα. Ο Μπρένταν Τάραντ είχε περάσει transit από την Αθήνα τον χειμώνα του 2016, όταν ταξίδευε από το Κάιρο προς το Βουκουρέστι. Άλλες πληροφορίες θέλουν τον νεοναζί δράστη να έχει μείνει 15 μέρες στην Αθήνα, τη δεύτερη φορά που έφτασε στη χώρα μας, αλλά αυτό δεν προκύπτει επίσημα από τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας.

Ο 28χρονος νεοναζί σφαγέας του Κράιστσερτς είχε κάνει ταξίδι στα Βαλκάνια. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha, όταν έκανε το ταξίδι από το Κάιρο στο Βουκουρέστι, είχε κάνει στάση στην Αθήνα. Το ίδιο έκανε και όταν επέστρεφε από το Βουκουρέστι στο Κάιρο.




Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου