Κόρινθος: Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη - Πέταξε το πτώμα σε λατομείο


Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Σολωμό Κορινθίας σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη και στη συνέχεια να πέταξε το πτώμα του σε λατομείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του hlektra.gr όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν μια ομάδα Ρομά επιχείρησε να μπουκάρει σε ένα σπίτι. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε εναντίον τους. Οι Ρομά τότε πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και είπαν στους αστυνομικούς ότι από την ομάδα που είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι έλειπε ένα άτομο. 

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα για ολόκληρο το βράδυ χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τον αγνοούμενο. Το πρωί της Κυριακής, όμως, κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε στο σημείο εντόπισε κηλίδες αίματος στο όχημα του 35χρονου. Μετά από ανάκριση και έρευνες στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη σορό του Ρομά σε ένα λατομείο όπου την είχε μεταφέρει ο 35χρονος. 

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί ενώ κρατούμενοι είναι και οι Ρομά που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του. Στην κοινότητα όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υπάρξει προσπάθεια αντεκδίκησης εκ μέρους ομάδων Ρομά για τον θάνατο του 48χρονου. 

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε. Κρατούμενοι είναι και οι Ρομά που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του. 

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου