Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 3-0


Πάρτι του Αστέρα με... κομπάρσο τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη! Οι γηπεδούχοι αν και με 10 παίκτες από το 3' (κόκκινη Τριανταφυλλόπουλος)... σκόρπισαν με 3-0 το φάντασμα της ομάδας του Αγρινίου και απομακρύνθηκαν από τις επικίνδυνες θέσεις. Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Φερνάντεζ τα γκολ. 



Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε σήμερα ο Αστέρας, καθώς κέρδισε δικαιότατα τον Παναιτωλικό με 3-0 παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 3' και ξεκόλλησε από την ουρά. Οι Αρκάδες ήταν πάρα πολύ καλοί, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που ήταν αγνώριστοι και όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αλλά έκαναν ίσως την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση. 

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε επιθετικό σχήμα, καθώς είχε τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Βαλιέντε, Ιγκλέσιας στον άξονα, τους Καλτσά, Φερνάντεζ στα άκρα και τον Αραβίδη ένα κλικ πίσω από τον Μανιά. 

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Τσιγγάρα, Μιχάι, Αργκους. Αμαράλ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λουσέρο, Πάουλο ( ξεκινήσει βασικός μετά από ένα γύρο, καθώς χτύπησε ύστερα τον αγώνα με τον Αστέρα στο Αγρίνιο) στον άξονα, τους Γκούγκα, Ουίλιαν στα άκρα, τον Μάζουρεκ οργανωτή και τον Μοράρ στην κορυφή της επίθεσης. 


gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου