Survivor 3 Επεισόδιο 9: Αγώνας επάθλου ντέρμπι - Χαμός στην αποχώρηση


Αγώνα επάθλου είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης στην αρχή του οποίου γνωρίσαμε τον Καάν που είναι ο νέος παίκτης της Τούρκικης ομάδας, ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι στην προσπάθεια τους να διεκδικήσουν το έπαθλο που ήταν εμπανάδα γεμιστή με κοτόπουλο, παρόλα αυτά νικήτρια ομάδα με 10-9 αναδείχθηκε η Τούρκικη.

Ακολούθησε ατομικός αγώνας αντρών και γυναικών όπου ένας άντρας και μια γυναίκα που θα νικήσουν θα επιλέξουν δύο ακόμα άτομα για να γευτούν το έπαθλο το οποίο ήταν καγιανάς. Νικητές ήταν η  Σεντά για τις γυναίκες και ο Νίκος Κοσμάς από τους άντρες. Ο Νίκος επέλεξε τον Τόνι και τον Παναγιώτη μαζί του και η Σεντά επέλεξε την Ετζέμ και την Μπουσρά.

Τέλος στο συμβούλιο  ο Ατζούν έπρεπε να ανακοινώσει τον παίκτη η την παίκτρια που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι. Η Καντέρ ήταν η παίκτρια που μάζεψε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έπρεπε να αποχωρήσει, ωστόσο λίγο πριν φύγει έριξε τα βέλη της σε μέλη της ομάδας της που θεωρεί κλίκα δημιουργώντας εντάσεις ακόμα περισσότερο αγνοώντας μερικούς παίκτες χωρίς να τους αποχαιρετήσει.  

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου