Survivor 3 Επεισόδιο 6: Ανατρεπτικός αγώνας ασυλίας - Εντάσεις ανάμεσα στις ομάδες


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός όμως τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών άρχισαν να τους λείπουν και φάνηκε από τον Κυριάκο που συγκινήθηκε μόλις άρχισε να αναφέρεται στην οικογένεια του. 

Ένα ακόμα ατομικό αγώνισμα είδαμε στην συνέχεια, ανάμεσα στους παίκτες της Ελληνικής ομάδας (αντίστοιχα μάλλον και της Τουρκικής), όπου ένας νικητής και ο παίκτης που θα επιλέξει θα φάνε αλμυρά μπισκότα. 

Το παιχνίδι ήταν σχετικά απλό ενώ τελικός νικητής ήταν ο Κυριάκος ο οποίος επέλεξε μαζί του τον Παναγιώτη για να φάνε τα μπισκότα.

Ακολούθησε ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας στον οποίο οι ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη. Νικήτρια ομάδα ήταν η Ελληνική με την Τούρκικη να ετοιμάζεται για την ρεβάνς. 

Κατά την διάρκεια του αγώνα μια χειρονομία του Βασίλη δημιούργησε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς ενώ πανηγύριζε φαίνεται να χτύπησε κατά λάθος στο χέρι κατά τα λεγόμενα του τον Χικμέτ και ενώ ο Χικμέτ υποστήριζε πως ο Βασίλης τον χτύπησε επίτηδες, ο Βασίλης από τη άλλη φαίνεται ότι προσπάθησε να πανηγυρίσει ενώ ο Χικμέτ του έκλεινε τον χώρο. Τώρα τι ακριβώς έγινε και τι καταλάβαμε από τα βίντεο θα φανεί στο μέλλον.  

Το επεισόδιο έληξε σύντομα όμως η ένταση φαίνεται να υπάρχει ακόμα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου