Survivor 3: Επεισόδια 13 και 14: Εντάσεις στην Ελληνική ομάδα - Αποχώρηση έκπληξη


Με αμείωτο ενδιαφέρων συνεχίζεται το παιχνίδι επιβίωσης με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη και το φαγητό.

Στον αγώνα επάθλου της Δευτέρας  είδαμε τους παίκτες να παλεύουν σχεδόν σώμα με σώμα ώστε να αρπάξουν το μαντίλι από την πλάτη του αντιπάλου. Το σκορ έφτασε στο 9-9 ενώ μετά από κοινή  απόφαση Ατζούν και Σάκη το έπαθλο που ήταν κουλούρι γεμιστό με τυρί πήγε και στις δύο ομάδες.

Τον πρώτο αγώνα επικοινωνίας είδαμε στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης ο οποίος πλέων είναι λίγο διαφοροποιημένος. ο αγώνας χωρίζεται σε αντρών και γυναικών όπου ένας άντρας και μια γυναίκα θα είναι νικητές και θα μπορούν να επιλέξουν από δυο άντρες και δύο γυναίκες αντίστοιχα για να πάρουν μαζί τους στο έπαθλο. Νικητές ήταν ο Σπύρος ο οποίος επέλεξε τον Κυριάκο και τον Τόνι και η Αφροδίτη η οποία επέλεξε Δήμητρα και Ιουλιέτα.

Στην συνέχεια είδαμε έναν δύσκολο στίβο το έπαθλο του οποίου ήταν ένα κομμάτι πίτσα για κάθε παίκτη τις νικήτριας ομάδας. Την νίκη ωστόσο πήρε η Τούρκικη ομάδα.

Εντάσεις έφερε αυτή η ήττα στην ομάδα, με αφορμή τα ματσαρίσματα και ένα αστείο του Βασίλη Βασιλικού. Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους παίκτες χωρίς τελικά να καταλάβουμε αν το θέμα έληξε. 

Τέλος ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού όπου και εκεί επεκτάθηκαν στα ζητήματα που τους απασχολούν ενώ στην συνέχεια είδαμε τελικά την Ιουλιέτα να αποχωρεί από το νησί.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου